Αντικρίζοντας τον πάτο...
Οι μετοχές που μας πληγώνουν
Σύνδεσμοι


H απαγόρευση του short selling και οι επιπτώσεις του!
610 αναγνώστες
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2008
12:33

Έως τις 31 Οκτωβρίου θα έχουμε μία διαφορετική εικόνα της αγοράς, αφού έχουμε απαγόρευση του short selling.

Tέτοιες κινήσεις για άλλη μια φορά αλλοιώνουν την εικόνα της αγοράς. Δεν είμαστε εναντίον αυτής της κίνησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (που άργησε να την κάνει και αποφάσισε τελικά να την υλοποιήσει εν μέσω πιέσεων...σαν να παραδέχεται το λάθος της), αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι ουσιαστικά αλλοιώνονται με αυτό το τρόπο όλες οι τεχνικές αναλύσεις που διαβάζουμε.

 

Πώς είναι δυνατόν να βρίσκει κανείς κορυφές, ευθείες στήριξης κλπ. όταν δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες; Και συνεχίζονται όλες αυτές οι αναλύσεις! Δε θα βρεθεί κάποιος να πει σε όλους αυτούς ότι δε στέκουν με τη λογική όλα αυτά που ισχυρίζονται. Μπορεί κάποιοι να θέλουν να δικαιολογήσουν το μισθό τους, αλλά και εμείς δε πρέπει να δεχόμαστε ότι μας λένε.

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
4 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μετοχές που βρίσκονται στα ιστορικά χαμηλά τους! Μία προσπάθεια να παρουσιαστούν μετοχές που βρίσκονται στα χαμηλά έτους και να αποτιμηθούν οι δυνατότητές τους να ξεφύγουν από αυτά τα χαμηλά... Εξάλλου μία μετοχή που βρίσκεται στα χαμηλά έχει στατιστικά μεγαλύτερα περιθώρια ανόδου και φυσικά το ανάλογο ρίσκο!
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις