Αντικρίζοντας τον πάτο...
Οι μετοχές που μας πληγώνουν
Σύνδεσμοι


ΤΤ: Τα παιχνίδια στο κλείσιμο...
821 αναγνώστες
Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2008
22:51

Θα επέμβει ποτέ η κεφαλαιαγορά με αυτό που συμβαίνει κάθε μέρα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Η τιμή κλεισίματος δεν έχει καμμία σχέση με τις τιμές που διαπραγματεύεται καθ'όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης. Σήμερα ανέβηκε στο κλείσιμο συν 8 τοις εκατό. Τις προηγούμενες μέρες ενώ ανέβαινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έπεφτε δραματικά στο κλείσιμο.

Δεν έχει σημασία αν θεωρούμε ή όχι ευκαιρία το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε αυτές τις τιμές. Σημασία έχει αν μπορούμε τελικά να αγοράσουμε μία μετοχή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης όταν δε μπορούμε ούτε καν να ανιχνεύσουμε τις διαθέσεις των σορτάκηδων !!! Θα μου πείτε, ξύπνα... Χρηματιστήριο είναι εδώ ! Όμως στο χρηματιστήριο οι κανόνες πρέπει να είναι ίδιοι για ΟΛΟΥΣ και όταν εμφανώς βλέπουμε μία ομάδα "επενδυτών" να κάνει ότι γουστάρει, προφανώς οι μηχανισμοί της Κεφαλαιαγοράς δεν λειτουργούν σωστά ή απλώς κάνουν τα στραβά μάτια...

Πολύ χαρακτηριστική η σημερινή συνεδρίαση του ΤΤ

Σχετικές μετοχές:
ΤΤ
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
3 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μετοχές που βρίσκονται στα ιστορικά χαμηλά τους! Μία προσπάθεια να παρουσιαστούν μετοχές που βρίσκονται στα χαμηλά έτους και να αποτιμηθούν οι δυνατότητές τους να ξεφύγουν από αυτά τα χαμηλά... Εξάλλου μία μετοχή που βρίσκεται στα χαμηλά έχει στατιστικά μεγαλύτερα περιθώρια ανόδου και φυσικά το ανάλογο ρίσκο!
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις