Αντικρίζοντας τον πάτο...
Οι μετοχές που μας πληγώνουν
Σύνδεσμοι


ΦΟΡΘΝΕΤ: Κάτω και ακόμα παρακάτω!
1173 αναγνώστες
Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2008
16:27

Δε τη σταματάει τίποτα τη ΦΟΡΘΝΕΤ... τον ΜΕΓΑΛΟ αντίπαλο του ΟΤΕ !! Ας γελάσουμε! Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Ξέρετε κάποιον που να είναι ευχαριστημένο από την εταιρία αυτή; Έχετε πάρει τηλέφωνο και έχετε εξυπηρετηθεί; Έχετε γνωρίσει κάποιον υπάλληλο που να σας μίλησε ευγενικά; Είστε ικανοποιημένος από τη σύνδεσή σας με την εταιρία;

Με λίγα λόγια, πείτε μου ένα λόγο για να αγοράσω μετοχές από μία εταιρία, που ούτε καλές υπηρεσίες προσφέρει, οι διευθυντάδες της το μόνο που ξέρουν είναι να παίρνουν παχυλούς μισθούς και να έχουν νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου, και απλώς κάποιοι ξένοι και εγχώριοι επενδυτές παγιδεύτηκαν αγοράζοντας μετοχές από μία εταιρία που δεν έχει ούτε παρόν ούτε μέλλον. Χωρίς να κοιτάξουμε ούτε αν έχει κέρδη (που ποτέ της δεν παρουσίασε ως εταιρία κέρδη...), ούτε αν έχει καλή αποτίμηση (να 'ναι καλά τα κέρδη των στελεχών με τα stock options που τους δίνουν γιατί κάνουν και καλή δουλειά βρε αδερφέ!), ούτε και καλή φήμη στην αγορά. Με λίγα λόγια και ΤΖΑΜΠΑ να μου την έδιναν γιατί να την πάρω; Ακόμα και να διπλασιατεί με παιχνιδάκια η κεφαλαιοποίησή της γιατί να επενδύσω σε ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους και το πως θα αράξουν και όχι οι επενδυτές ή οι πελάτες τους...

Σχετικές μετοχές:
ΦΟΡΘ
Σχόλια

28/09 17:00  kikou04
Κοίτα να δεις ... προς στιγμή ούτε εμένα έχει κάτι η εταιρία ή η μετοχή που να με προσελκύει, όμως αν θέλεις να μιλήσουμε Χρηματιστηριακά τότε σε ένα bull market θεωρώ δεδομένο ότι θα υπεραποδώσει τουλάχιστον 3 φορές από τα όποια χαμηλά της ... δίχως να φτιάξουν τα θεμελιώδη της, με λίγη περιποίηση τους το χαρτί θα παίξει ΑΝΟΔΙΚΑ με βιαιότητα.
28/09 17:11  kikou04
Βάλτην λοιπόν υπό στενή παρακολούθηση και όταν τα αγοραστικά σου σήματα (τεχνικά σήματα ή εμπειρικά ή σήματα δια του οφθαλμού ή όποια σήματα αξιόπιστα χρησιμοποιεί ο καθένας) σου κλείσουν το μάτι ... τότε όρμα και αγόρασε την και μην ρωτάς το γιατί.

Θυμήσου τι έγινε με την Intracom και με το Ισλανδικό fund, όπου ήρθε και η τελευταία μεγάλη άνοδος μέσα σε ένα έτος.
Έ κάποια στιγμή θα συμβεί κάτι ανάλογο, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βρούμε το ιδανικό timing.
Αν παράλληλα φτιάξουν και τα θεμελιώδη ... τότε στην κυριολεξία θα χαθεί το τόπι, με αυτό το χαρτί.
28/09 17:26  Α45
Προσωπικά ειμαι πελάτης της Forthnet στο internet για πολλά χρόνια και απο πέρυσι και στο double play.Υπήρξαν κατά καιρους προβλήματα,αλλά απ' ότι ακούω σιγουρα λιγότερα απο άλλους εναλλακτικούς παρόχους.

Η μετοχή σφαλώ και δεν πάει καλά,αλλά σαν πελάτης ροσωπικά ειμαι ευχαριστημένος...
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
6 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μετοχές που βρίσκονται στα ιστορικά χαμηλά τους! Μία προσπάθεια να παρουσιαστούν μετοχές που βρίσκονται στα χαμηλά έτους και να αποτιμηθούν οι δυνατότητές τους να ξεφύγουν από αυτά τα χαμηλά... Εξάλλου μία μετοχή που βρίσκεται στα χαμηλά έχει στατιστικά μεγαλύτερα περιθώρια ανόδου και φυσικά το ανάλογο ρίσκο!
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις