Αντικρίζοντας τον πάτο...
Οι μετοχές που μας πληγώνουν
Σύνδεσμοι


ΜΙΓ: Γυρνώντας προς τα πίσω...
869 αναγνώστες
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008
00:17

Απογοήτευση για τους οπαδούς της ΜΙΓ. Η επιστροφή για τα καλά κάτω από τα 5 ευρώ για άλλη μια φορά, δείχνει πως η μετοχή δεν έχει περάσει ακόμα στην "ωριμότητα".

Οι τόσο μεγάλες εναλλαγές και το κλείσιμο στα 4,70 δείχνουν μία μετοχή που επιφυλάσσει εκπλήξεις και που τελικά ΔΕΝ μπορείς να εμπιστευτείς. Δεν έχει σημασία αν κάποιοι θέλουν να κλείσουν απλά θέσεις τη Δευτέρα ή αν κάποιοι άλλοι θέλουν να ανοίξουν θέση κάποια άλλη στιγμή. Τέτοιες μεταβολές δείχνουν ότι η μετοχή είναι ουσιαστικά ρηχή και δε δικαιολογούνται για τα επίπεδα ρευστότητας που έχει η εταιρία, ούτε για τις δυνατότητές της, ούτε και από τις κινήσεις της διοίκησης.
Το τι φταίει δεν είμαστε εμείς που θα το πούμε, αλλά η ίδια η αγορά. Και φαίνεται πως η αγορά ακόμα ΨΑΧΝΕΙ τη δίκαιη αποτίμηση της μετοχής.. Αν κάποιος μου έλεγε αν έχει πιάσει πάτο η μετοχή θα του έλεγα ΝΑΙ, αλλά φαίνεται ότι τα ίδια τα γεγονότα με διαψεύδουν. 

Σχετικές μετοχές:
ΜΙΓ
Σχόλια

27/09 00:47  haros
μη θελοντας να σου γεμισω το μπλογκ με δυο σελιδες αναλυση για τα τεκταινομενα στον ομιλο μαρφιν,απλα θα σου πω οτι εχεις δικιο..απεχει αρκετα απο το να εμπνευσει εμπιστοσυνη και σταθεροτητα...(οχι πως αυτη την εποχη υπαρχουν αλλες που το κανουν..)
27/09 00:59  soter76
Με κάλυψε και εμένα πλήρως ο Δημήτρης...
27/09 00:59  sklhs
Και φυσικά στους τυφλούς ο μονόφθαλμος ξεχωρίζει !
27/09 11:42  jiovani!
Εγώ αντίστροφα προτάσσω τη [διεθνή] συγκυρία σαν βασική αιτία, αφού γενικά οι καιροί δεν είναι καλοί για τράπεζες. Φυσικά θα φτιάξουν, αλλά μέχρι να φτιάξουν/αφού φτιάξουν δεν αποκλείεται να δούμε το Βγενό σε νέες περιπέτειες.
Όταν λοιπόν ένα τραπεζοφαντόχαρτο συνοδεύεται από τέτοιους φόβους, είναι πάρα πολύ καλό μόνο για "παιχνιδιάρηδες" [συνεπώς και σορτάκηδες].
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
3 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μετοχές που βρίσκονται στα ιστορικά χαμηλά τους! Μία προσπάθεια να παρουσιαστούν μετοχές που βρίσκονται στα χαμηλά έτους και να αποτιμηθούν οι δυνατότητές τους να ξεφύγουν από αυτά τα χαμηλά... Εξάλλου μία μετοχή που βρίσκεται στα χαμηλά έχει στατιστικά μεγαλύτερα περιθώρια ανόδου και φυσικά το ανάλογο ρίσκο!
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις