Αντικρίζοντας τον πάτο...
Οι μετοχές που μας πληγώνουν
Σύνδεσμοι


Καρέλιας: Μια ανάσα από τα χαμηλά πενταετίας
947 αναγνώστες
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2008
00:55

Στα 53,24 ευρώ με χαμηλό έτους τα 52 ευρώ και υψηλό έτους τα 75 ευρώ, πρόκειται για τη πιο δυσκίνητη μετοχή της Σοφοκλέους. Η εμπορευσιμότητα όταν φτάνει τα 300 τεμάχια είναι τρελό νούμερο, ενώ το τελευταίο μέρισμα έφτασε τα δυόμιση ευρώ.

 

Οι βασικοί μέτοχοι έχουν πάνω από το 90% των μετοχών και όλοι αναρωτιούνται γιατί η μετοχή υπάρχει ακόμα στο ταμπλό. Με τζίρο πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ και κέρδη σταθερά πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ σίγουρα της αξίζει μία καλύτερη θέση στο Χ.Α. Ο δανεισμός είναι στο μηδέν και τα ίδια κεφάλαια αξιοπρόσεχτα.

Σχετικές μετοχές:
ΚΑΡΕΛ
Σχόλια

15/09 01:00  Nastybishop
γνωστά τοις πάσι αυτά,αλλά τίποτε δεν γίνεται...αξίζει ομως να αγοράσεις μερικές και να περιμένεις, σε τελική ανάλυση πέρνεις και το μερισματάκι...μερικές όμως όχι πολλές, διότι ένας θεός ξέρει πόσο χρόνια/μηνες ? θα είναι ακόμα σε αυτή την κατάσταση της χρηματιστηριακής απαξίωσης.
15/09 01:13  sklhs
Σωστός ο Nastybishop... Δε λέει να εγκλωβίσεις μεγάλα ποσά σε αυτή τη μετοχή γιατί δε ξέρεις για πόσο καιρό θα μείνουν εκεί... Όμως για το μέρισμα και μόνο αξίζει να έχεις μια καλή και σίγουρη απόδοση.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
2 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μετοχές που βρίσκονται στα ιστορικά χαμηλά τους! Μία προσπάθεια να παρουσιαστούν μετοχές που βρίσκονται στα χαμηλά έτους και να αποτιμηθούν οι δυνατότητές τους να ξεφύγουν από αυτά τα χαμηλά... Εξάλλου μία μετοχή που βρίσκεται στα χαμηλά έχει στατιστικά μεγαλύτερα περιθώρια ανόδου και φυσικά το ανάλογο ρίσκο!
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις