Αντικρίζοντας τον πάτο...
Οι μετοχές που μας πληγώνουν
Σύνδεσμοι


ΝΑΚΑΣ: Το σκληρό καρύδι της Σοφοκλέους!
565 αναγνώστες
Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2008
23:15

Για άλλη μια φορά η μετοχή απέδειξε πως όταν όλα πέφτουν αυτός ανεβαίνει! Τη στιγμή που εκατοντάδες μετοχές του ΧΑ βρίσκονται στα χαμηλά, ο ΝΑΚΑΣ σημειώνει αξιοπρόσεχτες αντιστάσεις και αποδεικνύει ότι δεν έχει χαμένους η μετοχή!

Βέβαια από την άλλη πλευρά οι μέτοχοι ΔΕΝ ασχολούνται καθόλου με τη μετοχή. Δε τους ενδιαφέρει που δεν κυκλοφορούν μετοχές στην αγορά, φροντίζουν να μοιράζουν τα κέρδη της εταιρίας με τη μορφή αμοιβών ΔΣ κλπ.

 

Με χαμηλό έτους στα 2,26 και σημερινή τιμή 2,60 είναι ασφαλές καταφύγιο, αλλά από την άλλη πλευρά όταν υπάρχουν τόσο προκλητικές τιμές σε μεγάλες εταιρίες του ΧΑ μήπως είναι καλύτερα να πάρει κανείς ένα μεγαλύτερο ρίσκο σε μια άλλη εταιρία;

Σχετικές μετοχές:
ΝΑΚΑΣ
Σχόλια

12/09 23:15  sklhs
Ενδεικτικά για τις προκλητικές αμοιβές των μελών του ΔΣ...

"Οι μισθοί που έλαβαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην εν λόγω χρήση μαζί με τις εργοδοτικές εισφορές είναι: ευρώ 436.478,03. Για δε το έτος 01.07.2007 - 30.06.2008 εγκρίθηκε όπως καταβληθούν ως μισθοί στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα παραπάνω αναφερόμενα ποσά και έως 10% επιπλέον. Τέλος, από τα κέρδη της χρήσεως 1.7.2007 - 30.6.2008 εγκρίθηκε να διανεμηθεί συνολικά έως του ποσού των ευρώ 260.000,00 ως αμοιβές των εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και έως του ποσού των ευρώ 20.000,00 ως αμοιβή στο κάθε ένα από τα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου"
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
4 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μετοχές που βρίσκονται στα ιστορικά χαμηλά τους! Μία προσπάθεια να παρουσιαστούν μετοχές που βρίσκονται στα χαμηλά έτους και να αποτιμηθούν οι δυνατότητές τους να ξεφύγουν από αυτά τα χαμηλά... Εξάλλου μία μετοχή που βρίσκεται στα χαμηλά έχει στατιστικά μεγαλύτερα περιθώρια ανόδου και φυσικά το ανάλογο ρίσκο!
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις