Αντικρίζοντας τον πάτο...
Οι μετοχές που μας πληγώνουν
Σύνδεσμοι


ΟΛΥΜΠ: Πλησιάζει η ώρα της επαναδιαπραγμάτευσης
853 αναγνώστες
Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2008
01:58

Απ'ότι δείχνουν τα δεδομένα σύντομα θα είναι ξανά στο ταμπλό μαζί μας η Ολυμπιακή Τεχνική. Βρίσκεται φυσικά στα κατώτερα έτους με την υπόθεση στις ΗΠΑ και το 2007 θα είναι η τελευταία χρονιά που θα αποτυπώνονται οι ζημιές από εκεί... Το μεγάλο ερώτημα είναι βέβαια για πόσο καιρό η εταιρία θα επηρεάζεται από τη λάθος αυτή επένδυση.

Το κυρίαρχο θέμα τις μέρες της επαναδιαπραγμάτευσης θα είναι το ΠΟΣΟ ΚΑΤΩ από τα 0.60 ευρώ!! Θα επανέλθει ποτέ σε τιμές του παρελθόντος; Η εύκολη απάντηση είναι ΟΧΙ. Αλλά παράλληλα η λύση βρίσκεται στο ΤΙ θα κάνουν οι βασικοί μέτοχοι της εταιρίας και στο πόσο τελικά αποτιμάται πχ. το Πόρτο Καρράς, από τη στιγμή που η ΟΛΥΜΠ δε θα έχει στην πλάτη της την αμερικάνικη θυγατρική.

Δύσκολο λοιπόν να προβλέψει κανείς τον ΠΑΤΟ, αλλά το σίγουρο είναι πως αυτοί που ΞΕΡΟΥΝ την πραγματική εσωτερική αξία της μετοχής θα βγουν Κερδισμένοι.

Η απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών δεν αναμένεται να σώσει τη μετοχή, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες που η μετοχή θα είναι ξανά στο ταμπλό, αν και η ενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας μπορεί να "σφυρίξει" και την αρχή της λήξης της πτώσης ή απλά να την επισπεύσει!

Σχετικές μετοχές:
ΟΛΥΜΠ
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
1 ψήφος

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μετοχές που βρίσκονται στα ιστορικά χαμηλά τους! Μία προσπάθεια να παρουσιαστούν μετοχές που βρίσκονται στα χαμηλά έτους και να αποτιμηθούν οι δυνατότητές τους να ξεφύγουν από αυτά τα χαμηλά... Εξάλλου μία μετοχή που βρίσκεται στα χαμηλά έχει στατιστικά μεγαλύτερα περιθώρια ανόδου και φυσικά το ανάλογο ρίσκο!
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις