Αντικρίζοντας τον πάτο...
Οι μετοχές που μας πληγώνουν
Σύνδεσμοι


Βιβάρτια: Έχετε κάτι καλύτερο;
839 αναγνώστες
Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2008
13:18

Κάτω από την ομπρέλα προστασίας της ΜΙΓ, τριγυρνάει στα 21 ευρώ με χαμηλό έτους 19,96. Τη στιγμή που οι υπόλοιποι μέτοχοι έχουν την εταιρία πλέον στα 25 ευρώ, η μετοχή ΦΩΝΑΖΕΙ !!!

 

Μία απόδοση 15% τους επόμενους τρεις μήνες δεν είναι καθόλου άσχημη. Αν καταφέρετε βέβαια να βρείτε μετοχές !! Η παραμικρή ζήτηση φέρνει άνοδο στη μετοχή.

 

Σχετικές μετοχές:
ΒΙΒΑΡΤ
Σχόλια

07/09 15:41  soter76
απ τα λίγα κρυσφύγετα του μικρομετόχου φέτος...
θα πρόσθετα και την ΠΕΑ και τον ΟΤΕ πλέον...
07/09 16:11  sklhs
Νομίζω ότι η λέξη "κρυσφύγετο" είναι η πλέον κατάλληλη αγαπατέ soter76!
07/09 19:32  Nastybishop
Βρήκες και εσύ την πιο ακριβή μετοχή του χαα! Τόσα πάμφθηνα χαρτιά και θα πάμε να αγοράσουμε την βιβαρτ που αν δεν ήταν η δημόσια προσφορά τώρα θα είχε 5 ευρώ;
07/09 21:00  Rakisakis
Στο εξάμηνο είχε μεγάλη αύξηση κερδών. Η ζημιών? Δεν είμαι σίγουρος.
07/09 23:38  sklhs
Κατά τη γνώμη μου μερικές φορές θα πρέπει να κοιτάτε την πραγματική κατάσταση στην αγορά. Στην περίπτωση αυτή η κατάσταση έχει ως εξής: Όλοι οι μέτοχοι της εταιρίας έχουν τις μετοχές τους με τιμή κτήσης τα 25 ευρώ. Άρα μόνο κερδισμένος μπορεί να είναι κάποιος. Επιπλέον μπορεί να μην εμφανίζει αυτή τη στιγμή τα κέρδη που θα περίμενε κάποιος, αλλά παραμένει leader στον κλάδο και μάλιστα προέρχεται από αλλαγή ιδιόκτητη με όσα συνεπάγεται αυτό για την οικονομική πορεία μιας επιχείρησης.
07/09 23:49  Nastybishop
αντικειμενικά είναι πανάκριβη. Αν τώρα καταφέρεις να βγάλεις κάνενα ψιλό επειδή η ΜΙΓ λογικά θα θέλει να μαζέψει και τις υπόλοιπες έχει καλώς. Αλλιώς την έκατσες, θα πέρνεις μέρισμα 0,10-0,15 λεπτά και δεν μπορείς να τις ξεφορτωθείς και από πάνω...
07/09 23:54  sklhs
Μα ακριβώς αυτή είναι η λογική που την πρότεινα τη μετοχή! Αυτό το ψιλό! Αν την αγοράσεις στα 21 ευρώ και την πουλήσεις στα 25 ευρώ σε λίγους μήνες δεν είναι καθόλου άσχημη απόδοση ! Πέσμου σε ποια μετοχή έχεις τόσο εγγυημένη απόδοση με τη σημερινή κατάσταση στο ΧΑ !
08/09 12:41  haros
..φιλε,θα ηθελα να σου κανω μια προταση..καλη η ιδεα σου για τις μετοχες που ειναι στον πατο,αλλα θα ειναι πολυ χρησιμο για τους αναγνωστες σου,να αναλυεις και το ΓΙΑΤΙ (περα απο την γενικη κατασταση της αγορας)βρισκονται εκει που βρισκονται...ετσι θα βοηθησεις πολλους,που δεν ξερουν...οσοι ξερουν,δεν περιμενουν απο κανενα να διαβασουν ποιες ειναι στον πατο..τις βλεπουν..
δημητρης.
08/09 13:41  sklhs
Σωστή η παρατήρησή σου haros. Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι αναλυτικότερος. Απλά μια και είναι καινούριο το blog περιμένω να δω και την ανταπόκρισή σας σε αυτά που γράφω. Από τη στιγμή που τα βρίσκετε ενδιαφέροντα σίγουρα θα ασχοληθώ περισσότερο.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
6 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μετοχές που βρίσκονται στα ιστορικά χαμηλά τους! Μία προσπάθεια να παρουσιαστούν μετοχές που βρίσκονται στα χαμηλά έτους και να αποτιμηθούν οι δυνατότητές τους να ξεφύγουν από αυτά τα χαμηλά... Εξάλλου μία μετοχή που βρίσκεται στα χαμηλά έχει στατιστικά μεγαλύτερα περιθώρια ανόδου και φυσικά το ανάλογο ρίσκο!
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις