Αντικρίζοντας τον πάτο...
Οι μετοχές που μας πληγώνουν
Σύνδεσμοι


Τεγόπουλος: Φτάνει η ώρα του μερίσματος!
1054 αναγνώστες
Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2008
15:07

Κάνοντας μία εξαίρεση, σήμερα θα ασχοληθούμε με μία μετοχή που δεν είναι στα χαμηλά. Για την ακρίβεια έχει χαμηλό 1,33 και σήμερα βρίσκεται στο 1,84. Όμως ανάμεσα σε αυτές τις τιμές έχει μεσολαβήσει η πώληση της Χρυσής Ευκαιρίας, που φέρνει φρέσκο χρήμα στο ταμείο του Τεγόπουλου που φτάνει στο ύψος των 85 εκατομμυρίων ευρώ!! Αυτά τα χρήματα ή θα μείνουν στα ταμεία της εταιρίας που σημαίνει έναν φοβερό ισολογισμό στο τέλος του έτους ή θα διανεμηθούν στους μετόχους της εταιρίας. Από τη στιγμή που τη συντριπτική  πλειοψηφία των μετοχών την έχει η γνωστή οικογένεια, είναι εύκολο να αντιληφθούμε πως ουσιαστικά τα λεφτά της πώλησης αυτής θα μπουν κατευθείαν στις τσέπες με τη μορφή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

 

 

 

Η πώληση της ΧΡΥΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ αποτελεί και ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για ένα γρήγορο κέρδος εκτός απροόπτου που δε μπορούμε να προβλέψουμε αυτή τη στιγμή...

Σχετικές μετοχές:
ΤΕΓΟ
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
1 ψήφος

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μετοχές που βρίσκονται στα ιστορικά χαμηλά τους! Μία προσπάθεια να παρουσιαστούν μετοχές που βρίσκονται στα χαμηλά έτους και να αποτιμηθούν οι δυνατότητές τους να ξεφύγουν από αυτά τα χαμηλά... Εξάλλου μία μετοχή που βρίσκεται στα χαμηλά έχει στατιστικά μεγαλύτερα περιθώρια ανόδου και φυσικά το ανάλογο ρίσκο!
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις