Αντικρίζοντας τον πάτο...
Οι μετοχές που μας πληγώνουν
Σύνδεσμοι


ΤΤ: Τι είπαν Αλογοσκούφης - Φιλιππίδης
858 αναγνώστες
Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2008
17:37

Κανείς δε γνωρίζει τι ειπώθηκε μεταξύ τους, αλλά το σίγουρο είναι ότι στη συνάντηση αυτή αποτυπώθηκε το μέλλον του ΤΤ. Η αποκρατικοποίηση είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα και αυτό φαίνεται από την πορεία της μετοχής την επόμενη μέρα στο χρηματιστήριο όπου αντίθετα με το αρνητικό κλίμα στις υπόλοιπες τράπεζες η μετοχή του ΤΤ στάθηκε στο ύψος της.

Δεν έχει σημασία πότε θα γίνει η αποκρατικοποίηση αυτή (το Δεκέμβριο του 2008 ή το Δεκέμβριο του 2009), αλλά το γεγονός ότι το κράτος έχει ανάγκη από χρήματα και ο προϋπολογισμός του 2009 θα ενισχυθεί από την πώληση ενός ποσοστού του ΤΤ. Και αυτή η πώληση δε μπορεί να γίνει κάτω από τη πρώτη δημόσια εγγραφή του ΤΤ στο ελληνικό χρηματιστήριο.

 

 

Εξάλλου ποια είναι η τράπεζα που θα έχει εξυγιανθεί το 2008?

Σχετικές μετοχές:
ΤΤ
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
1 ψήφος

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μετοχές που βρίσκονται στα ιστορικά χαμηλά τους! Μία προσπάθεια να παρουσιαστούν μετοχές που βρίσκονται στα χαμηλά έτους και να αποτιμηθούν οι δυνατότητές τους να ξεφύγουν από αυτά τα χαμηλά... Εξάλλου μία μετοχή που βρίσκεται στα χαμηλά έχει στατιστικά μεγαλύτερα περιθώρια ανόδου και φυσικά το ανάλογο ρίσκο!
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις